Το Σωματείο διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση των Μελών ανά τριετία.

ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΥΠΑ
ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΥΠΑ

Η Σοφία Αντύπα είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Goldsmith University του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία στο LSE (London School of Economics and Political Science), και έκανε πενταετή εκπαίδευση κλινικής κατάρτισης στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων, στην Εταιρεία Αρχέγονης Ψυχοθεραπείας του Λονδίνου (LAPP), και απέκτησε δίπλωμα στην ψυχοθεραπεία. Κατόπιν έγινε μέλος του Συμβουλίου Ψυχοθεραπείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, παρακολούθησε σεμινάρια, στο Ινστιτούτο Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας, και στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία. Προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της για 14 μήνες στο Κέντρο εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων (Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε), του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Κατόπιν, προσλήφθηκε και εργάστηκε στο Κέντρο αυτό, σαν Ψυχόλογος για τα επόμενα 3 χρόνια. Επίσης, εργάστηκε 4 χρόνια ως εξωτερικός συνεργάτης στο ραδιόφωνο του Antenna, σαν αναλύτρια θεμάτων ψυχικής υγείας, και 3 χρόνια ως ψυχολόγος στο Κέντρο Ακουστικό-ψυχο-φωνολογίας (Tomatis), όπου παρακολουθούσε ατομικές θεραπείες και θεραπείες ζεύγους. Απο το 2001 εργάζεται ιδιωτικά, όπου παρέχει ατομική ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, και εφήβους και συμβουλευτική ψυχοθεραπεία σε ζευγάρια, για ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών δυσκολιών και διαταραχών, σε στενή συνεργασία με ψυχιάτρους. Επίσης, αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες με θέματα ψυχικής υγείας, που αφορούν ολη την οικογένεια, και συνεργάζεται και με εκπομπές στην τηλεόραση πάνω στα θέματα αυτά.

ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική στον τομέα Μαρκετινγκ και Διαφήμισης. Εργάστηκε για 10 χρόνια στον κλαδο των περιοδικών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιων.

ΚΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΖΑΚΗ

Η Μαρίνα Καζάκη έχει δραστηριοποιηθεί στους τομείς της Διατροφής & Διαιτολογίας και της Αισθητικής & Κοσμητολογίας, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση κι εξυπηρέτηση πελατών καθώς και την διεκπεραίωση διοικητικών καθηκόντων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις με το σύζύγο της, ενω αφιερώνει τον υπόλοιπό της χρόνο στα δύο τους παιδιά. Με στόχο να βοηθήσει το σωματείο Θέλησις στους συλλογικούς στόχους συνεισφοράς, η Μαρίνα είναι ενεργό μέλος του.

ΑΝΝΑ ΛΟΥΜΙΔΗ
ΑΝΝΑ ΛΟΥΜΙΔΗ
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε σε μικρή ηλικία για δύο χρόνια στην Ροδεσία. Αποφοίτησε από την σχολή Αϊδονοπούλου και ασχολήθηκε στην επιχείρηση κοσμημάτων της μητέρας της. Στην Ιταλία και στην Ελβετία απέκτησε ειδικότητα στο κόσμημα και αργότερα δημιούργησε δική της επιχείρηση. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 2001, έχοντας τιμηθεί για την προσφορά της στον σύλλογο. Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Κέντρο Συμπαράστασης του Ανθρώπου «Θέληση» από το 1996 και παραμένει έκτοτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΓΕΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΓΕΤΗ

Η Δήμητρα Μαργέτη είναι απόφοιτος της Σχολής Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Κατόπιν ασχολήθηκε με το Marketing σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών. Από το 2008 έως το 2018 ήταν υπεύθυνη περιεχομένου On demand στην COSMOTE TV.