Η συνεργασία μας με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο “Η Αγκαλιά” για το Πρόγραμμα Συνεδριών Παρέμβασης και Αποκατάστασης Δυσκολιών συνεχίζεται καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Έχουμε δεσμευθεί μηνιαίως για την διάθεση ενός ποσού το οποίο χρησιμοποιείται για την κάλυψη τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ήρθαμε σε επαφή με το κοινωφελές μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές “Η Θεοτόκος” που λειτουργεί απο το 1963, ώστε να γίνει διάγνωση αναγκών.

Η πρωταρχική τους ανάγκη ήταν η εξασφάλιση πετρελαίου θέρμανσης ένα ζήτημα που αντιμετωπίσαμε άμεσα και αποτελεσματικά. Για μία ακόμη φορά, εκδηλώνουμε τη στήριξή μας προς τον Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων (ΣΜΑΝ) προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε δυνατή ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Σε αυτήν τη φάση, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημά τους για ένα ψυγείο και μια συσκευή κουζίνας. Είναι γνωστό στον σύλλογο μας, μετά απο τις επισκέψεις που έχουμε πραγματοποιήσει, ότι η κουζίνα αποτελεί το κέντρο του σπιτιού τους και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να καλύψουμε αυτήν την ανάγκη τους άμεσα.